Ledenvoordeel

Contactavond

Tijdens onze contactavonden bespreken we diverse onderwerpen. Leden kunnen zelf onderwerpen aangeven en er is volop gelegenheid om een spreker uit te nodigen over een onderwerp met raakvlak van ons beroep (medisch) pedicure en aanverwante beroepen. Indien hier vraag naar is, kan er ook bijscholing worden georganiseerd in overleg met het bestuur.

Vraag en aanbod

Als vereniging proberen we elkaar te ondersteunen waar nodig. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen in geval van een periode van ziekte of in bijzonder drukke periodes. Doordat de leden van de vereniging gevestigd zijn binnen Zuid-Holland-Zuid kan dit qua afstand een goede oplossing bieden.

Korting bij Podiamed

Als vereniging hebben wij bij Podiamed een collectieve korting kunnen bedingen voor al onze leden. Op vertoon van uw ledenpas krijgt u 10% korting op al uw aankopen bij Podiamed, Dotterbloemstraat 20, Rotterdam. Zie ook de website: www.podiamed.nl
Deze korting wordt niet gegeven op beurzen en andere reeds bestaande aanbiedingen.

Korting bij Dermé

Op de cursus Voetonderzoek en Noviteiten bij opleidingsinstituut Dermé (Brielle) ontvangt u 10% korting op vertoon van ledenpas.
Geeft u dit aan s.v.p. tijdens inschrijven via de website: www.derme.nl

Tevens zullen we proberen om ook bij andere groothandels een collectieve korting te bedingen, de keuze van groothandel zal afhankelijk zijn van wat u als lid aangeeft op het vragenformulier.